Η φιλοσοφία μας

Η περιποίηση αφορά όλους! Δεν έχει σημασία η ηλικία, το φύλο ή το χρώμα, είναι κάτι παραπάνω από he, she, it! Οι επιλογές χρωμάτων είναι τρόπος έκφρασης και δημιουργικότητας. Με την φιλοσοφία “ BREAK THE STEREOTYPES” δημιουργήσαμε μια collection με έμφαση στα neutral χρώματα που δημιουργούν την ιδανική παλέτα για όλες τις περιστάσεις και τα στυλ. Αφεθείτε στην μαγεία των χρωμάτων και ταξιδέψτε μέσα από αυτά!

“BREAK FREE FROM WHAT DIVIDES!”

Πιστεύουμε οτι η ομορφιά πρέπει να είναι Cruelty Free και υπερασπιζόμαστε με πάθος τα δικαιώματα των ζώων. Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% Cruelty Free καθώς στηρίζουμε έμπρακτα την φιλοσοφία μας για ένα καλύτερο αύριο! Ύστερα από μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία όλα μας τα προϊόντα έχουν επίσημα εγκριθεί ως 100% Cruelty Free στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny International!

Η έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό Leaping Bunny είναι η καλύτερη διαβεβαίωση ότι μια εταιρία δεν πραγματοποιεί πειράματα σε ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής των προϊόντων της και ο καταναλωτής μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα προϊόντα και τα συστατικά τους δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.